Αποκτήστε σετ για καλοκαιρινά παράσιτα με έμπειρο έλεγχο παρασίτων

0
Αποκτήστε σετ για καλοκαιρινά παράσιτα με έμπειρο έλεγχο παρασίτων
/ Blog / Σετ για καλοκαιρινά παράσιτα με ειδικό έλεγχο παρασίτων

18 Μαΐου 2021 | Έλεγχος παρασίτων

έλεγχος παρασίτων

Η άφιξη του καλοκαιριού σημαίνει χρόνο στον ήλιο, στο νερό και στην αυλή. Μαζί με αυτά τα πλεονεκτήματα έρχονται και μερικά μειονεκτήματα, ωστόσο, με τη μορφή παρασίτων του καλοκαιριού, όπως τα τσιμπούρια, οι ψύλλοι και τα μυρμήγκια της φωτιάς. Τα καλά νέα? Όσο περισσότερα γνωρίζετε γι ‚αυτά, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να αναγνωρίσετε τα σημάδια του προβλήματος και να ζητήσετε από τους ειδικούς τεχνικούς μας για την υπόθεση! Ας ξεκινήσουμε το καλοκαίρι με γνώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απολαύσετε μια υπέροχη σεζόν χωρίς παράσιτα με τη βοήθεια των επαγγελματιών ελέγχου παρασίτων στο Turner Pest Control.

Chinch bugs: The Lawn Destroyers

Ένας ανεξέλεγκτος πληθυσμός μικροβίων μπορεί να σας αφήσει να σκάβετε στην τσέπη σας για να αγοράσετε νέο χλοοτάπητα. Το καλοκαίρι είναι η κορυφαία στιγμή για τη δραστηριότητα των εντόμων, ιδιαίτερα σε χλοοτάπητες με γρασίδι St. Augustine, οπότε τώρα είναι η ώρα να προσέχετε αυτά τα παράσιτα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Chinch Bugs:

Τα τσιντσάκια κάνουν τη ζημιά τους τρώγοντας μίσχους χόρτου στο γρασίδι σας. Τόσο οι ενήλικες όσο και οι νύμφες τρέφονται με υγρά στα περιβλήματα των στελεχών, γεγονός που σκοτώνει το γρασίδι (και κάνει τον χλοοτάπητα σας πιο ευάλωτο στα ζιζάνια).

Η δραστηριότητά τους μπορεί να κορυφωθεί το απόγευμα τις ηλιόλουστες μέρες. Μπορείτε να τα αναζητήσετε ελέγχοντας την αχυρένια και την επιφάνεια του χώματος όπου κι αν δείτε κιτρινισμένες περιοχές στο γκαζόν σας. Μπορείτε να τραβήξετε προς τα πάνω μερικά φυτά γρασιδιού για να εξετάσετε τα κάτω τμήματα ή να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο επίπλευσης: Αφαιρέστε και τα δύο άκρα από ένα μεταλλικό κουτί και σπρώξτε το ένα άκρο μερικές ίντσες στο χώμα. Γεμίστε το δοχείο αργά με νερό και ψάξτε για τσιμπούρια που θα επιπλέουν στην κορυφή μέσα σε λίγα λεπτά. Οι ενήλικες έχουν μαύρα σώματα με λευκά φτερά και οι νύμφες έχουν μια λευκή λωρίδα στο πορτοκαλοκόκκινο σώμα τους.

Πώς να ελέγξετε τα σφάλματα Chinch:

Ο καλύτερος έλεγχος των σφαλμάτων είναι να τα αποτρέψετε αρχικά διατηρώντας το γρασίδι σας υγιές. Οι πιο σημαντικοί παράγοντες για την κατάσταση του γκαζόν σας είναι η σωστή λίπανση και άρδευση και το κούρεμα στο σωστό ύψος. Προσπαθήστε να αποφύγετε να κόψετε περισσότερο από το ένα τρίτο του συνολικού ύψους του γρασιδιού σας ταυτόχρονα, δώστε στο γρασίδι σας περίπου 1,5 ίντσα νερό την εβδομάδα (εκτός αν έχουμε μια ιδιαίτερα βροχερή περίοδο) και ποτίστε νωρίς την ημέρα για να αφήστε το γρασίδι σας να στεγνώσει πριν τη νύχτα.

Αν έχετε παρατηρήσει κιτρινισμένες περιοχές στο γκαζόν σας, καλέστε μας! Μας γκαζόν και έλεγχος παρασίτων σε εξωτερικούς χώρους Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν λίπανση και θεραπείες μικροθρεπτικών συστατικών, εφαρμογή προϊόντων βελτιστοποίησης χλοοτάπητα και πολλά άλλα.

Ψύλλοι: Κακό για κατοικίδια και ανθρώπους

Εάν είχατε ποτέ πρόβλημα με ψύλλους, ξέρετε ότι η προσβολή από ψύλλους μπορεί να φτάσει από το μηδέν έως το 60 σε χρόνο ρεκόρ, ειδικά όταν ο καιρός είναι πιο ζεστός. Μια μέρα, παρατηρείς μερικούς ψύλλους στο αγαπημένο σου κατοικίδιο και την επόμενη βρίσκεις δεκάδες από αυτούς να σκαρφαλώνουν στους αστραγάλους σου. Επειδή αυτά τα δαγκωτικά παράσιτα πολλαπλασιάζονται τόσο γρήγορα, είναι σημαντικό να λάβετε μέτρα καταπολέμησης των ψύλλων μόλις τα δείτε.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τους ψύλλους:

Δεν ζουν πολύ, αλλά μπορούν να έχουν περισσότερους από 400 απογόνους στη σύντομη ζωή τους. Τα αυγά εκκολάπτονται σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, ώστε να έχετε εκατοντάδες ψύλλους στο σπίτι σας μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Οι ψύλλοι δεν μπορούν να πετάξουν, αλλά δεν χρειάζεται: Μπορούν να πηδήξουν έως και 150 φορές το ύψος τους, ώστε να ταξιδεύουν πολύ εύκολα. Αυτά τα μικροσκοπικά δαγκώματα προτιμούν την υγρασία στη γειτονιά του 70 τοις εκατό, επομένως τα καλοκαίρια μας είναι όταν ευδοκιμούν πραγματικά.

Κατά τη διάρκεια της εποχής των ψύλλων, είναι καλή ιδέα να ελέγχετε τα κατοικίδιά σας για ψύλλους όποτε μπαίνουν από εξωτερικούς χώρους και να τα πηγαίνετε με μια χτένα για ψύλλους. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις αγαπημένες κρυψώνες των ψύλλων στο κατοικίδιό σας, ειδικά στην κοιλιά, τα αυτιά, τη βουβωνική χώρα και τη βάση της ουράς τους. Ελέγξτε επίσης τα μαλακά παιχνίδια και τα κλινοσκεπάσματα για ψύλλους. Μπορείτε να σκοτώσετε ψύλλους σε αντικείμενα που πλένονται στο πλυντήριο (χρησιμοποιήστε νερό πιο ζεστό από 95 βαθμούς), ακολουθούμενο από ένα τρέξιμο από ένα ζεστό στεγνωτήριο.

Πώς να ελέγξετε τους ψύλλους:

Όταν βλέπετε ενήλικους ψύλλους, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν και αυγά ψύλλων, προνύμφη και νύμφη. Αυτό σημαίνει ότι η πλήρης απαλλαγή από μια προσβολή θα χρειαστεί μια συνεχής επίθεση σε πολλά μέτωπα. Εδώ είναι μερικά από τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  • Αυξήστε τη συχνότητα αναρρόφησης με ηλεκτρική σκούπα. Κάθε φορά που σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα, αφαιρέστε και σφραγίστε τη σακούλα και αντικαταστήστε την με μια νέα.
  • Χρησιμοποιήστε σαμπουάν ειδικά φτιαγμένα για τη θανάτωση ενήλικων ψύλλων σε γάτες ή σκύλους.
  • Ρωτήστε τον κτηνίατρό σας εάν υπάρχουν θεραπείες ψύλλων που μπορεί να συνταγογραφήσει και που είναι ασφαλείς για το κατοικίδιο ζώο σας.
  • Εάν έχετε ποντίκια ή αρουραίους στην ιδιοκτησία σας ή στο σπίτι σας, κάντε ό,τι μπορείτε για να τα ελέγξετε, καθώς συχνά έχουν ψύλλους.

Για να διασφαλίσετε ότι ο κύκλος ζωής των ψύλλων διακόπτεται και ότι αυτά τα παράσιτα εξοντώνονται σε κάθε στάδιο, βασιστείτε στους ειδικούς μας στον έλεγχο των ψύλλων. Ο τεχνικός σας Turner Pest Control θα δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα για την εξάλειψη των ψύλλων και την πρόληψη της επιστροφής τους. Θα χαρούμε να παρέχουμε δωρεάν, χωρίς υποχρέωση επιθεώρηση για εμάς οικιακές υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων.

Μυρμήγκια φωτιάς: Επικίνδυνοι εισβολείς

Το Red Imported Fire Ant έφτασε εδώ από τη Βραζιλία πριν από σχεδόν έναν αιώνα, και από τότε είναι τρομερός εχθρός.

Παρόλο που είναι εδώ όλο το χρόνο, είναι πιο πιθανό να τα συναντήσετε ή χειρότερα να δαγκωθείτε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που εσείς, η οικογένειά σας και τα κατοικίδιά σας είστε στην αυλή. Αυτά τα μυρμήγκια είναι σε θέση να συντονίσουν γρήγορα μια επίθεση όταν υπερασπίζονται τη φωλιά τους, επομένως είναι σύνηθες οι άνθρωποι να τσιμπούνται από πολλά μυρμήγκια φωτιάς ταυτόχρονα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα μυρμήγκια της φωτιάς:

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα καταλήξουν με πολύ επώδυνες ραγάδες όταν τους δαγκώσουν ή τους τσιμπήσουν και τα μυρμήγκια της φωτιάς μπορούν να κάνουν και τα δύο: Μερικά μυρμήγκια εργάτες δαγκώνουν και μετά τσιμπούν. Ωστόσο, για περίπου δύο τοις εκατό του πληθυσμού που είναι αλλεργικός στα μυρμήγκια της φωτιάς, η απειλή είναι πολύ πιο σοβαρή, καθώς ένα τσίμπημα μπορεί να οδηγήσει σε αναφυλακτικό σοκ, το οποίο μπορεί να είναι απειλητικό για τη ζωή. Τα συμπτώματα μιας σοβαρής αντίδρασης περιλαμβάνουν χαμηλή αρτηριακή πίεση, δύσπνοια, πόνο στο στήθος, ναυτία, εφίδρωση και ζάλη. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η άμεση ιατρική φροντίδα είναι κρίσιμη.

Πώς να ελέγξετε τα μυρμήγκια της φωτιάς:

Ο έλεγχος των μυρμηγκιών της φωτιάς δεν είναι εύκολος και το να απαλλαγούμε από μια προσβολή σήμερα δεν θα τους εμποδίσει να δημιουργήσουν ξανά μια φωλιά την επόμενη σεζόν. Επειδή αυτά τα μυρμήγκια αποτελούν απειλή για την υγεία σας, θα πρέπει να αποφεύγονται οι μέθοδοι ελέγχου των μυρμηγκιών DIY και δεν πρέπει να προσπαθείτε να μετακινήσετε μια φωλιά. Αντίθετα, καλέστε μας για να προγραμματίσουμε μια ετήσια θεραπεία και ρωτήστε σχετικά με την επιλογή συνδυασμού θεραπείας μυρμηγκιών με το πρόγραμμά μας για το γκαζόν.

Ζητήστε τη δωρεάν προσφορά σας σήμερα.

Αν προτιμάτε να περάσετε το καλοκαίρι σας απολαμβάνοντας τις αγαπημένες σας δραστηριότητες αντί να πολεμάτε τα παράσιτα στο σπίτι ή την αυλή σας, ζητήστε δωρεάν έλεγχο. Θα εντοπίσουμε το ακριβές σας πρόβλημα με τα παράσιτα και θα αναπτύξουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο για την επίλυσή του!

Schreibe einen Kommentar