Ελλείψεις τροφίμων και 13 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προετοιμαστείτε

0
Ελλείψεις τροφίμων και 13 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προετοιμαστείτε

Υπάρχει ένας παγκόσμιος κίνδυνος που προκύπτει από τη στήριξη σε άλλες χώρες για την καλλιέργεια και την εξαγωγή τροφίμων. Ως κόσμος βασιζόμαστε σε μεγάλο βαθμό σε μερικές περιοχές για να καλλιεργήσουμε όλες τις βασικές καλλιέργειές μας – τα περισσότερα σιτάρι, ρύζι, σόγια και καλαμπόκι καλλιεργούνται σε μερικές επιλεγμένες χώρες και στη συνέχεια εξάγονται σε όλο τον κόσμο για τη διατροφή ανθρώπων και ζώων. Αυτό μας αφήνει στο έλεος πολλών διαφορετικών κινδύνων μιας παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού.

Πλημμύρα, ξηρασία, μειωμένος αριθμός εργαζομένωνένα έλλειψη οδηγού φορτηγού, back-logged θύρες και πίεση παρασίτων Όλα σημαίνουν ότι θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε σε έλλειψη τροφίμων στο εγγύς μέλλον. Αν δεν αλλάξει κάτι με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε την παραγωγή και τη μεταφορά των τροφίμων μας, αυτό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή.

Παρακαλώ διαβάστε: Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν προορίζονται για τη θεραπεία, τη διάγνωση ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Σας ενθαρρύνουμε να λαμβάνετε τις δικές σας αποφάσεις υγειονομικής περίθαλψης σε συνεργασία με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας.

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, αυτό σημαίνει ότι χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς, κάνουμε προμήθεια από τις πωλήσεις. Διαβάστε τη Δήλωση Αποκάλυψης

13 τρόποι προετοιμασίας για την έλλειψη τροφίμων

Όλα δεν έχουν χαθεί, παρά το τι μπορεί να έρθει, υπάρχουν τρόποι να προετοιμαστείτε για τις ελλείψεις τροφίμων, αρκεί να ξεκινήσετε πριν φτάσουν οι ελλείψεις. Μπορεί να είναι συντριπτικό να αναλαμβάνετε όλα αυτά τα πράγματα ταυτόχρονα – αλλά ξεκινήστε με ένα ή δύο βήματα και προχωρήστε όσο το επιτρέπει ο χρόνος, ο χώρος και οι πόροι.

1. Αλλάξτε τη διατροφή σας

Βασιζόμενοι στα τρόφιμα που παρέχονται από την αγορά εμπορευμάτων, σας αφήνει ανοιχτό να επηρεαστείτε από μια αύξηση των τιμών ή την πλήρη έλλειψη οποιουδήποτε από αυτά τα είδη.

Τα πιο επηρεασμένα τρόφιμα αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι το σιτάρι, το ρύζι, η σόγια και το καλαμπόκι. Εάν αυτά αποτελούν τη βάση πολλών από τη διατροφή σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσετε τρόπους να απομακρυνθείτε από αυτά τα προϊόντα στην καθημερινή σας ζωή.

Η έρευνα δείχνει επίσης ότι μια δίαιτα πλούσια σε αμυλούχα τρόφιμα όπως αυτά τα δημητριακά μπορεί να οδηγήσει σε παχυσαρκία, καρδιακές παθήσεις, διαβήτη και ορισμένους καρκίνους. Μια δίαιτα υψηλότερη σε φυσικά λίπη, φρέσκα λαχανικά και ζωικές πρωτεΐνες είναι πολύ πιο υγιεινή εναλλακτική και είναι πιο εύκολο να το βρεις τοπικά.

2. Μαγειρέψτε από την αρχή

Μάθετε να μαγειρεύετε απλά γεύματα από την αρχή. Ο κόσμος στο στρείδι σας με συνταγές, μια απλή αναζήτηση στο Google θα εμφανίσει μια συνταγή βήμα προς βήμα για οποιοδήποτε γεύμα θα μπορούσατε να ονειρευτείτε. Το μαγείρεμα από το μηδέν μειώνει την εξάρτησή σας από φαγητά που συνήθως είναι γεμάτα με αυτούς τους κόκκους και λείπουν ήδη από πολλά ράφια.

Τα γεύματα μπορεί να είναι τόσο απλά όσο το ψητό κρέας και μια σαλάτα, δεν χρειάζεται να είναι ένα φανταχτερό γεύμα 3 πιάτων για να είναι νόστιμο. Έχω ένα βιβλίο συνταγών για να σας βοηθήσω να ξεκινήσετε.

3. Καλλιεργήστε έναν κήπο

Εάν θέλετε πραγματικά να προετοιμαστείτε για μια έλλειψη τροφίμων, πρέπει να ξεκινήσετε να καλλιεργείτε τη δική σας τροφή. Η δημιουργία ενός κήπου μπορεί να είναι μια συντριπτική δουλειά και έχω συγκεντρώσει μερικούς πόρους για να σας κρατήσω χέρι και να σας οδηγήσω βήμα προς βήμα. Δείτε τα εδώ.

4. Παράταση σεζόν

Μόλις καλλιεργήσετε έναν κήπο, επενδύστε σε κάποια πράγματα που θα σας βοηθήσουν να μεγαλώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στο έτος. Ακόμα κι αν δεν ξέρετε τι να κάνετε με αυτό ακόμα – πηγαίνετε και αγοράστε σωλήνα PVC 3/4 ιντσών πολλών μήκων και μερικά φύλλα πλαστικού πολυ-τούνελ για να φτιάξετε τις δικές σας χαμηλές σήραγγες πάνω από τα κρεβάτια του κήπου σας για να μεγαλώσετε περισσότερο. το έτος.

5. Αγορά και αποθήκευση σπόρων

Σε μια έλλειψη τροφίμων ή οικονομική κρίση, τα πακέτα σπόρων γίνονται εμπορεύσιμο εμπόρευμα και αν μάθετε να σώζετε τους δικούς σας σπόρους από κειμήλια ή κληρονομικές ποικιλίες λαχανικών και φρούτων, μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα δωρεάν. Επίσης, ένα καλό απόθεμα σπόρων που αποθηκεύεται σε δροσερό, σκοτεινό και ξηρό μέρος θα διαρκέσει για πολλά χρόνια και θα παραμείνει βιώσιμο.

6. Grow Protein

Τα κοτόπουλα, τα κουνέλια και τα ορτύκια σας επιτρέπουν να καλλιεργήσετε μια πηγή πρωτεΐνης στην αυλή σας. Και υπάρχουν τρόποι να τα ταΐσετε χωρίς κόκκους ή σβώλους. Μπορούν να φυλάσσονται σε μια μικρή περιοχή και τα περισσότερα μέρη σας επιτρέπουν να το κάνετε ακόμα και στην πόλη (αν και είναι καλύτερο να ελέγξετε για κοτόπουλα, επειδή ορισμένα μέρη δεν σας επιτρέπουν να τα κρατήσετε).

7. Φτιάξτε ένα ντουλάπι

Ξεκινήστε να αποθηκεύετε τα τρόφιμα τώρα. Φτιάξτε ένα καλό και γεμάτο ντουλάπι, γεμάτο με μη φθαρτά τρόφιμα. Αγοράστε πρόσθετη τροφή κάθε εβδομάδα και φυλάξτε μια προμήθεια με ασφάλεια σε δοχεία ανθεκτικά στα παράσιτα. Μάθετε πώς να φτιάξετε ένα ντουλάπι αποθήκευσης εδώ.

8. Εγγραφείτε σε μια CSA

Το CSA ή το Community Supported Agriculture είναι το μέρος όπου πληρώνετε έναν τοπικό αγρότη για ένα εβδομαδιαίο/δεκαπενθήμερο ή μηνιαίο μερίδιο στα προϊόντα που καλλιεργεί. Κάποια είναι απλά κουτιά λαχανικών, άλλα προσθέτουν αυγά και άλλα κάνουν ακόμη και κρέας ή φρούτα. Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, μεταβείτε σε μια τοπική αγορά αγροτών και αρχίστε να ρωτάτε τους κατόχους πάγκων εάν έχουν ένα CSA στο οποίο μπορείτε να συμμετάσχετε.

Η αγορά από τοπικούς παραγωγούς σας προσφέρει τρόφιμα με χαμηλότερο αποτύπωμα, υποστηρίζει τους μικρότερους παραγωγούς και πιθανότατα θα πάρετε ένα καλύτερο ποιοτικό, πιο φρέσκο ​​προϊόν από αυτό που μπορείτε να αγοράσετε στο κατάστημα και θα αποκόψετε τον μεσαίο άνδρα, εννοείτε τόσο εσείς όσο και ο αγρότης έχει καλύτερη προσφορά.

9. Διατήρησε ό,τι μπορείς

Μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να καλλιεργήσετε όλη την τροφή σας, αλλά μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την υπερφαγία, στην αιχμή της σεζόν, να αγοράσετε τρόφιμα χύμα και να μάθετε πώς να τα συντηρείτε, ώστε να μπορείτε να τα φάτε αργότερα. Θεωρήστε το μια επένδυση, όπως η αποταμίευση σε μια τράπεζα. Μάθετε πώς να συντηρείτε πράγματα εδώ.

10. Συγκομιδή άγριων τροφών

Η μητέρα φύση ξέρει πώς να καλλιεργεί τροφή, και το κάνει σε αφθονία. Μάθετε πώς να αναζητάτε τροφή άγρια ​​λαχανικά, φρούτα και μανιτάρια, μάθετε να κυνηγάτε και να ψαρεύετε και μπορείτε να φάτε δωρεάν.

11. Εκτρέφετε γαλακτοπαραγωγά ζώα

Εάν έχετε τον χώρο να μεγαλώσετε μια μίνι κατσίκα ή μια αγελάδα, τότε το να έχετε το δικό σας γαλακτοπαραγωγό ζώο θα σας βοηθήσει να εφοδιάσετε την οικογένειά σας με γάλα, κρέμα, τυρί και βούτυρο. Μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε για τη φροντίδα μιας κατσίκας.

12. Προσθέστε λίγη γλυκύτητα με τις μέλισσες

Οι μέλισσες μπορούν να διατηρηθούν στην πόλη και μπορούν να σας προμηθεύσουν με μια πολύτιμη πηγή γλυκύτητας για γεύση και θερμίδες. Αυτά τα εργατικά μικρά έντομα δεν πρέπει να τα προσέχετε. Μάθετε τι θα χρειαστείτε εδώ.

13. Αλλάξτε τους νόμους

Ορισμένα μέρη στον κόσμο έχουν τους πιο γελοίους νόμους που έχουν σαφώς ασκηθεί πίεση από μεγάλες εταιρείες που προσπαθούν να διατηρήσουν ένα μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας προμήθειας τροφίμων. Εάν ζείτε σε μια περιοχή όπου δεν επιτρέπεται η καλλιέργεια τροφής στην αυλή σας, η διατήρηση κοτόπουλων ή μελισσών, μπορώ να σας προτείνω να αρχίσετε να αναζητάτε τρόπους για να αλλάξετε αυτούς τους κανόνες. Είσαι άνθρωπος, έχεις θεμελιώδες δικαίωμα να μπορείς να καλλιεργείς τη δική σου τροφή.

προετοιμασία για την έλλειψη τροφίμων pin εικόνα


Schreibe einen Kommentar