Ιδέες για δώρα για τη γιορτή της μητέρας – Natures Lawn & Garden

0
Ιδέες για δώρα για τη γιορτή της μητέρας – Natures Lawn & Garden

Η γιορτή της μητέρας είναι προ των πυλών! Για τις μαμάδες που απολαμβάνουν την κηπουρική, η γιορτή της μητέρας έρχεται σε μια ιδανική εποχή του χρόνου. Χρειάζεστε μερικές ιδέες για τον κηπουρό στη ζωή σας; Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να της δείξετε εκτίμηση για τη βοήθεια εσύ καλλιεργώ!

Η μαμά ασχολήθηκε πρόσφατα με την κηπουρική; Πάρτε της τα κατάλληλα εργαλεία για τη δουλειά. Θα της αρέσει να λαμβάνει μερικά βασικά καλής ποιότητας: μυστρί, κλαδευτήρια, γάντια, ποτιστήρι ή ραβδί, ένα χοντρό μαξιλάρι για γονατιστή. Θα θελήσετε επίσης να συμπληρώσετε το δώρο στον κήπο σας με λιπάσματα κήπου και βελτιωτικά εδάφους που με τη σειρά τους θα δώσουν στη μαμά τον πιο όμορφο και υγιή κήπο στο τετράγωνο! Όλα τα προϊόντα της Nature’s Lawn and Garden είναι μη τοξικά και ασφαλή για παιδιά και κατοικίδια. Θα εκτιμήσει την πρακτικότητά σας και τα καυχησιολογικά της δικαιώματα στην επόμενη συνάντηση του Garden Club.

Για φυτά και κήπους εσωτερικού χώρου – Το σπίτι της μαμάς μοιάζει με τροπικό δάσος; Είναι κορόιδα για παχύφυτα; Το Houseplant Hero είναι ένα ιδανικό δώρο για κάθε λάτρη των φυτών εσωτερικού χώρου: είναι ένα παγκόσμιο τονωτικό υγείας που ενισχύει το χρώμα, την άνθηση και τη γεύση στα φυτά εσωτερικού χώρου και στους κήπους με βότανα κουζίνας!

Κοντά σε μετρητά; Περάστε ένα ωραίο απόγευμα μαζί περιηγώντας τους κήπους της γειτονιάς. Πολλές πόλεις φιλοξενούν Garden Walks το καλοκαίρι. είναι ένας υπέροχος τρόπος να αντλήσετε έμπνευση και να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας. Και ποιος ξέρει; Ίσως ο κήπος της μαμάς να είναι μέρος του Garden Walk του χρόνου.

Όπως κι αν επιλέξετε να γιορτάσετε, να είστε καλά με τις μαμάδες της ζωής σας, γιατί οι μαμάδες θα το κάνουν πάντα ρίζα για σενα!

Schreibe einen Kommentar