Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων για Εμπορικές Επιχειρήσεις

0
Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων για Εμπορικές Επιχειρήσεις
/ Blog / IPM: Χειρισμός πολλαπλών παρασίτων στην επιχείρησή σας

27 Ιουλίου 2020 | Έλεγχος παρασίτων

Σίγουρα θα ήταν ωραίο αν τα παράσιτα συμφωνούσαν να εμφανίζονται ένα-ένα. Για παράδειγμα, οι τερμίτες θα έμεναν μακριά επειδή υπήρχαν ήδη κουνούπια στην περιοχή γύρω από την επιχείρησή σας και οι σφήκες θα βουίζαν επειδή τα μυρμήγκια έφτασαν πρώτα εκεί. Δυστυχώς, δεν λειτουργεί πάντα έτσι στην πραγματική ζωή, ειδικά στη Φλόριντα όπου ένα ευρύ φάσμα παρασίτων εκτιμά το κλίμα.

Κοινά παράσιτα στη Φλόριντα

Τα παράσιτα που μπορεί να προκαλούν προβλήματα μέσα ή γύρω από την επιχείρησή σας μπορεί να περιλαμβάνουν:

Είναι αυτή μια ολοκληρωμένη λίστα; Δυστυχώς δεν.

Γιατί τα παράσιτα αγαπούν τη Φλόριντα

Τα παράσιτα εκτιμούν τις θερμές θερμοκρασίες στη Φλόριντα, που τους επιτρέπει να συνεχίσουν να αναπτύσσουν τις αποικίες τους χωρίς διακοπή. Σε μέρη όπου η θερμοκρασία μπορεί να πέσει κάτω από το μηδέν για χρονικές περιόδους, τα παράσιτα μπορεί να πεθάνουν ή τουλάχιστον να πέσουν σε χειμερία νάρκη. Στη Φλόριντα, αυτό δεν συμβαίνει τόσο συχνά.

Πολλά παράσιτα εκτιμούν επίσης την υγρασία της Φλόριντα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που τους αρέσει να ψιλοκόβουν με υγρό ξύλο. Η υγρασία παρέχει πηγή νερού για τα παράσιτα και ορισμένοι εκτιμούν το στάσιμο νερό ως τόπο αναπαραγωγής.

Εδώ είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο η Φλόριντα μπορεί να είναι καταφύγιο για παράσιτα: οι άνθρωποι. Όταν αθροίζετε τον αριθμό των κατοίκων που μένουν εδώ, όλο το χρόνο, συν εκείνων που ζουν στη Φλόριντα ένα μέρος του έτους – και όλους τους επαγγελματίες ταξιδιώτες, τους συμμετέχοντες στο συνέδριο, τους τουρίστες και άλλα – αυτό σημαίνει ότι υπάρχει περισσότερο διαθέσιμο φαγητό για να τα απολαμβάνουν στους κάδους απορριμμάτων και πολλά άλλα.

Ολοκληρωμένες στρατηγικές διαχείρισης παρασίτων

Η ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων, ή IPM, είναι μια διαδικασία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λύσετε προβλήματα παρασίτων ελαχιστοποιώντας παράλληλα τους κινδύνους για τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Το IPM μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση όλων των ειδών παρασίτων οπουδήποτε – σε αστικές, γεωργικές και άγριες ή φυσικές περιοχές.» (Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια)

Η Turner Pest Control προσφέρει υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων (IPM), μια σύγχρονη προσέγγιση για εταιρείες σαν τη δική σας. Η IPM παρέχει εξαιρετικά αποτελεσματικές λύσεις καταπολέμησης παρασίτων για ένα ευρύ φάσμα παρασίτων με περιβαλλοντικά ευαίσθητο τρόπο. Αυτή η πρακτική κοινής λογικής μειώνει τη χρήση περιττών χημικών ουσιών, ενώ διατηρεί την επιχείρησή σας απαλλαγμένη από παράσιτα, ένα ασφαλές μέρος για τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες.

ο Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA) παρέχει ένα λεπτομερές έγγραφο σχετικά με τα οφέλη του IPM, χρησιμοποιώντας τα σχολεία ως παράδειγμα. Αποκαλούν την IPM «Έξυπνη, λογική και βιώσιμη προσέγγιση για τον έλεγχο των παρασίτων». Να γιατί:

  • Έξυπνη: Η διαχείριση των παρασίτων γίνεται με τρόπο που επιτρέπει ένα ασφαλέστερο, πιο υγιεινό περιβάλλον, ενώ παράλληλα μειώνεται η έκθεση σε παράσιτα—και επίσης σε φυτοφάρμακα.
  • Λογικό: Οι στρατηγικές που χρησιμοποιούνται είναι πρακτικές και μπορούν να μειώσουν την ικανότητα των παρασίτων να έχουν τροφή, νερό ή καταφύγιο μέσα στα κτίρια και στους γύρω χώρους.
  • Βιώσιμη: Δίνεται έμφαση στην πρόληψη, κάτι που έχει καλό οικονομικό νόημα.

Η EPA σημειώνει επίσης πώς η προσέγγιση IPM μπορεί να «επιτρέψει σε μια κοινότητα να αποτρέψει ή να μειώσει σημαντικά τη ρύπανση από περιττή χρήση φυτοφαρμάκων».

Turner Pest Control και η προσέγγιση IPM

Ως πρώτο βήμα στο IPM, επιθεωρούμε προσεκτικά τα κτίρια ενός πελάτη για να αναζητήσουμε τρόπους με τους οποίους οι δομικές βελτιώσεις ή οι βελτιώσεις που σχετίζονται με την υγιεινή μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της εισόδου παρασίτων ή/και της επιβίωσής τους. Χρησιμοποιώντας αυτή τη γνώση, προτείνουμε αυτές τις βελτιώσεις και στη συνέχεια εφαρμόζουμε φυτοφάρμακα, όπως απαιτείται, μέσω βαθμονομημένων σακιδίων πλάτης για να διασφαλίσουμε την ίση κατανομή των φυτοφαρμάκων για τον καλύτερο έλεγχο. Τα φυτοφάρμακά μας είναι τα πιο σύγχρονα, με μεγαλύτερη διάρκεια και προσαρμοσμένα στις έντονες ακτίνες UV και τις βροχοπτώσεις που βιώνει η Φλόριντα.

Στη συνέχεια, σε κάθε επίσκεψη υπηρεσίας στην τοποθεσία ενός πελάτη, πραγματοποιούμε την ίδια προσεκτική επιθεώρηση που κάναμε την πρώτη φορά, αναζητώντας πάντα σταδιακές βελτιώσεις για να αποτρέψουμε προληπτικά την ικανότητα ενός παρασίτου να εισέλθει ή να ζήσει σε ένα κτίριο.

Επικοινωνήστε με την Turner Pest Control για εμπορικές υπηρεσίες

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την προσέγγισή μας IPM και πώς μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων παρασίτων για την εταιρεία σας, επικοινωνήστε με το τμήμα εμπορικών υπηρεσιών μας καλώντας στο 800-225-5305.

Η Turner Pest Control είναι μια κορυφαία εταιρεία ελέγχου παρασίτων στη Φλόριντα—και κάνουμε τη διαδικασία απλή για την επιχείρησή σας. Θα έχετε ένα μόνο σημείο επαφής, με πρόσβαση σε διαδικτυακές αναφορές. Θα παρέχουμε τις εμπορικές μας υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων, όπως απαιτείται, και θα χαρούμε να αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα που προκύψουν μεταξύ των προγραμματισμένων επισκέψεων. Και, ανά πάσα στιγμή, εστιάζουμε σε τρεις βασικές πτυχές του εμπορικού ελέγχου παρασίτων: σας βοηθάμε να διαχειριστείτε το κόστος, να απλοποιήσετε τις προμήθειες και να ικανοποιήσετε τους πελάτες σας.

Εξυπηρετούμε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και τύπων, σε πολυάριθμους κλάδους. Αυτά περιλαμβάνουν την εκπαίδευση. φροντίδα υγείας; φιλοξενία; κατασκευή, διανομή και αποθήκευση· διαχείριση ιδιοκτησίας? εστιατόρια αναψυχής? κι αλλα. Δεν βλέπετε το δικό σας στη λίστα; Καλέστε το 800-225-5305 σήμερα για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Schreibe einen Kommentar