Τι Πρέπει να Γνωρίζετε

2
Τι Πρέπει να Γνωρίζετε
/ Blog / Port St. Lucie Οδηγός ελέγχου παρασίτων: Τι πρέπει να γνωρίζετε

26 Απριλίου 2022 | Έλεγχος παρασίτων

Port St Lucie οδηγός ελέγχου παρασίτων

Το ευχάριστο κλίμα του Port St. Lucie το κάνει ένα υπέροχο μέρος για να ζήσετε και να επισκεφθείτε. Τα παράσιτα, δυστυχώς, εκτιμούν επίσης αυτό το εύκρατο περιβάλλον. Ευτυχώς, το Turner Pest Control παρέχει εξαιρετικά αποτελεσματικό έλεγχο παρασίτων στο Port St. Lucie και, σε αυτόν τον περιεκτικό οδηγό, θα σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με παράσιτα που απαντώνται συνήθως στη Φλόριντα, πώς μπορούν να επηρεάσουν το σπίτι και την οικογένειά σας και πώς μπορείτε να ανταποκριθείτε καλύτερα.

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό με τρόπους που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το άλμα μπροστά στην υποκεφαλίδα που αντιμετωπίζει το πρόβλημα των παρασίτων σας. Εάν χρειάζεστε βοήθεια αμέσως, επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά ή καλέστε στο (772) 223-9891.

Κοριούς

«Πριν από μερικές δεκαετίες, οι κοριοί ήταν κάπως καινοτομία στις ανεπτυγμένες χώρες. Αλλά από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, οι προσβολές έχουν γίνει πιο συχνές σε μέρη όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρώπη». (LiveScience.com)

Οι κοριοί πιθανότατα έφτασαν στις Ηνωμένες Πολιτείες τον 17ο αιώνα ενώ ήταν ακόμη βρετανική αποικία. Στη συνέχεια, όταν οι σιδηροδρομικές μεταφορές έγιναν δημοφιλείς, αυτά τα πλάσματα που ρουφούν το αίμα ξεκίνησαν μια βόλτα, εξαπλώνοντας περαιτέρω την παρουσία τους σε όλη τη χώρα—συμπεριλαμβανομένων των σπιτιών περισσότερων ανθρώπων.

Για λίγο, κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα, φαινόταν ότι είχαμε βάλει υπό έλεγχο το πρόβλημα του κοριού, αλλά ένα φυτοφάρμακο που χρησιμοποιήθηκε απαγορεύτηκε και τα έντομα ανέπτυξαν αντοχή σε άλλες θεραπείες (Μην ανησυχείτε. Οι ειδικοί ελέγχου παρασίτων στο σπίτι στο Turner γνωρίζουν πώς να τα εξοντώσουν χρησιμοποιώντας σύγχρονες προσεγγίσεις.)

Οι κοριοί δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπιστούν. Αυτά τα καστανοκόκκινα ζωύφια δεν είναι πολύ μεγαλύτερα από ένα κουκούτσι μήλου, εκτός κι αν έχουν φουσκώσει μετά το γλέντι με αίμα με τα αυγά να είναι εντελώς μικροσκοπικά. Επιπλέον, μπορεί να μοιάζουν με άλλα παράσιτα, επομένως μπορεί να μην είναι αμέσως σαφές τι υπάρχει στο σπίτι σας. Τα σημάδια παρουσίας κοριού μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Μικροσκοπικά τσιμπήματα, συχνά όταν το δέρμα έρχεται σε επαφή με στρώματα και κλινοσκεπάσματα. Τα δαγκώματα στην πλάτη, τα πόδια και τα χέρια ενός ατόμου μπορεί να είναι σε γραμμές, μοτίβα ζιγκ-ζαγκ ή σε ομάδες
 • Αποξηραμένο αίμα στα σεντόνια, συνήθως κοκκινωπές ή καφέ κηλίδες
 • Μυρωδιά μούχλας στο κρεβάτι ή το στρώμα

Οι κοριοί μπορούν να εισέλθουν στα σπίτια του Port St. Lucie με ρούχα, παπούτσια, αποσκευές και πολλά άλλα. Όταν επιστρέφετε σπίτι από ένα ταξίδι, επιθεωρήστε προσεκτικά τις βαλίτσες και πλύνετε τα λευκά είδη και τις πετσέτες με ζεστό νερό. Εξετάστε επίσης αγορές από δεύτερο χέρι πριν τις φέρετε μέσα, ιδιαίτερα ρούχα, έπιπλα, λευκά είδη και στρώματα.

Μόλις αυτά τα έντομα εισέλθουν σε ένα σπίτι, εγκαθίστανται όμορφα και αναπαράγονται με συνέπεια, δεδομένης της πηγής παροχής αίματος. Επιπλέον, μπορούν να επιβιώσουν για μήνες χωρίς φρέσκο ​​αίμα. Γλιστρούν το λεπτό και επίπεδο σώμα τους σε ρωγμές: σε αρμούς επίπλων, σανίδες, πίσω από χαλαρή ταπετσαρία και πολλά άλλα. Επιβιώνουν σε ένα εύρος θερμοκρασιών και, δυστυχώς, οι θεραπείες DIY σπάνια λειτουργούν.

Εάν υποψιάζεστε προσβολή από κοριούς, δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αφαίρεσης παρασίτων κοριών στο Port St. Lucie. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, μια ασφαλή και αποτελεσματική εναλλακτική λύση στον χημικό υποκαπνισμό που ονομάζεται Thermal Remediation®.

Κουνούπια

Σε άρθρο στο The New Yorker Με τίτλο «Πώς τα κουνούπια άλλαξαν τα πάντα», η ετικέτα λέει «Σφάξανε τους προγόνους μας και εκτροχιάστηκαν την ιστορία μας. Και δεν έχουν τελειώσει ακόμα μαζί μας».

Τα κουνούπια μπορούν να μεταφέρουν πολλές επικίνδυνες ασθένειες από τον πυρετό του Δυτικού Νείλου έως τον ιό Ζίκα, την ελονοσία, τον δάγγειο πυρετό και πολλά άλλα. Έχουν γίνει ιατρικές πρόοδοι για την αντιμετώπισή τους, αλλά η πρόληψη εξακολουθεί να είναι η καλύτερη θεραπεία.

Περισσότερα από ογδόντα είδη κουνουπιών βουίζουν γύρω από τη Φλόριντα, επομένως είναι λογικό να περιορίσετε ή να εξαλείψετε προληπτικά τα μέρη στην ιδιοκτησία σας όπου μπορούν να αναπαραχθούν και διαφορετικά να αποθαρρύνετε την παρουσία τους. Οι συμβουλές περιλαμβάνουν:

 • Απαλλαγείτε από ή διαχειριστείτε κατάλληλα το στάσιμο νερό σε μέρη που κυμαίνονται από ποτιστήρια μέχρι παλιές πισίνες για παιδιά.
 • Διορθώστε τις βρύσες και τους σωλήνες που έχουν διαρροή.
 • Ξεπλύνετε τις τουαλέτες που δεν χρησιμοποιούνται τακτικά επειδή τα κουνούπια μπορούν να αναπαραχθούν σε αυτές.
 • Ελέγξτε το σπίτι σας για πιθανά σημεία εισόδου. Καλαφατίστε γύρω από παράθυρα και πόρτες, επισκευάστε ή αντικαταστήστε τις σχισμένες σίτες. και ούτω καθεξής.

Όταν είναι δυνατόν, μείνετε μέσα την αυγή και το σούρουπο κατά την περίοδο των κουνουπιών. (Λόγω του καιρού στο Port St. Lucie, αυτή η εποχή μπορεί να επεκταθεί σε όλο το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.) Εάν χρειάζεται να βγείτε έξω αυτές τις ώρες της ημέρας, φορέστε παντελόνια και μακρυμάνικα πουκάμισα και χρησιμοποιήστε κατάλληλα αντικουνουπικό. Εάν έχετε μωρά ή μικρά παιδιά και κουνούπια μπαίνουν μέσα, καλύψτε τις κούνιες και τα κρεβάτια τους με δίχτυα.

Εάν έχετε σμήνη κουνουπιών στην ιδιοκτησία σας και είστε έτοιμοι να πάρετε πίσω την αυλή σας και να απολαύσετε ξανά την ύπαιθρο, επικοινωνήστε μαζί μας για τις ολοκληρωμένες θεραπείες καταπολέμησης κουνουπιών. Οι υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων στο Port St. Lucie περιλαμβάνουν εκείνες που αντιμετωπίζουν αυτά τα ιπτάμενα παράσιτα σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους από το αυγό μέχρι την ενηλικίωση. Περιλαμβάνουν θεραπείες γρήγορης δράσης, μακράς διαρκείας και εξαιρετικά χαμηλού όγκου. Προστατέψτε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και τους επισκέπτες σας με τις υπηρεσίες καταπολέμησης κουνουπιών.

Τρωκτικά

Στο «Ασθένειες που μεταδίδονται από τον χειρότερο φίλο του ανθρώπου: τον αρουραίο», το Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής αναφέρεται στον αρουραίο ως ένα πλάσμα ιστορικά «μια μάστιγα για την ανθρωπότητα» και αναφέρεται από Αρουραίοι, ψείρες και ιστορία από τον Χανς Ζίνσερ: «Άνθρωπος και αρουραίος θα είναι πάντα αντιμέτωποι ως αδυσώπητοι εχθροί».

Εβδομήντα και πλέον είδη αρουραίων και ποντικών κατοικούν στη Βόρεια Αμερική, μεταδίδοντας περισσότερες από 35 ασθένειες άμεσα ή έμμεσα. Περιλαμβάνουν την πανώλη, το πνευμονικό σύνδρομο hantavirus, τον πυρετό από δάγκωμα αρουραίου, την ασθένεια lyme, την εγκεφαλίτιδα, τον πυρετό από κρότωνες του Κολοράντο, τον τύφο και άλλα. Τα τρωκτικά ροκανίζουν δομικά στοιχεία των σπιτιών στο Port St. Lucie, καταστρέφοντας την ακεραιότητά τους και μασούν τα καλώδια, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιές σε σπίτια. Επιπλέον, μόλις μπουν σε εσωτερικό χώρο, μπορούν να αναπαράγονται γρήγορα και τακτικά.

Με λίγα λόγια, δεν τα θέλεις στο σπίτι σου. Τα σημάδια της προσβολής μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Περιττώματα: Μπορείτε να τα βρείτε σε ντουλάπια, ντουλάπια και άλλα μέρη όπου αποθηκεύονται ή προετοιμάζονται τα τρόφιμα καθώς και σε άλλα μέρη στο σπίτι σας.
 • Συσκευασίες ξηρών τροφίμων με τρύπες ροκανισμένες μέσα τους
 • Ακούγεται τρεμούλιασμα ειδικά μετά το σκοτάδι
 • Ελαιώδεις επιχρίσεις σε σανίδες και κάτω μέρος τοίχων

Για να κρατήσετε προληπτικά τα τρωκτικά έξω από το σπίτι σας:

 • Βρείτε πιθανά σημεία εισόδου και σφραγίστε τα. Τα τρωκτικά μπορούν να εισέλθουν σε τρωκτικά τόσο μικρά όσο ένα τέταρτο της ίντσας.
 • Κόψτε πίσω κλαδιά δέντρων και θάμνους κοντά στο σπίτι.
 • Σφραγίστε γύρω από τα σημεία εισόδου των βοηθητικών υπηρεσιών μαζί με αεραγωγούς στη σοφίτα, την καμινάδα και την οροφή σας.
 • Στο εσωτερικό, καθαρίστε ψίχουλα και χυμένα σε πάγκους, συσκευές, δάπεδα και άλλα.
 • Αποθηκεύστε τις ξηρές τροφές σε αεροστεγή, αδιάβροχα δοχεία.
 • Αδειάστε τα μπολ κατοικίδιων μετά το φαγητό και καθαρίστε τη διαρροή.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ασφαλή, εξαιρετικά αποτελεσματική, επαγγελματική αφαίρεση παρασίτων όταν υποψιάζεστε την παρουσία τρωκτικών.

Τερμίτες

Κρατικό Πανεπιστήμιο του Μισισιπή φτάνει στο σημείο: «Τα κτίρια που δεν προστατεύονται σωστά από τους τερμίτες θα μολυνθούν από τερμίτες». Αν και δεν είναι αλήθεια ότι οι τερμίτες μπορούν να μασήσουν μέσα από το σκυρόδεμα, μπορούν να γλιστρήσουν μέσα εάν το θεμέλιο σας έχει μια ρωγμή τόσο μικρή όσο 1/32 της ίντσας. Επιπλέον, χρησιμοποιούν χώμα ως ράμπα σε προσθήκες δωματίων και αίθρια πάνω από πλάκες, ολίσθηση σε σπίτια σε σημεία εισόδου υδραυλικών εγκαταστάσεων και πολλά άλλα.

Η Φλόριντα φιλοξενεί περισσότερα από 20 είδη τερμιτών με αυτά τα τρία πιο κοινά:

 • Τερμίτες Formosan: Αυτό το είδος είναι ιδιαίτερα επιθετικό, δεν είναι από αυτά που θα θέλατε.
 • Ανατολικοί υπόγειοι τερμίτες: Αυτό το είδος είναι τόσο διαδεδομένο που στην πραγματικότητα προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά από το Formosan.
 • Τερμίτες από ξυλόξυλο: Επειδή δεν χρειάζονται χώμα ή πολλή υγρασία, εγκαθίστανται σε δάπεδα από σκληρό ξύλο και σε άλλα μέρη των σπιτιών.

Μόλις μπουν σε ένα σπίτι, οι τερμίτες τρώνε όλο το εικοσιτετράωρο με μια ενιαία αποικία μεγέθους ικανή να απειλήσει την ακεραιότητα ενός σπιτιού. Αυτό εξηγεί πώς δημιουργούν ζημιές δισεκατομμυρίων δολαρίων κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εάν υποψιάζεστε ότι υπάρχουν τερμίτες στο σπίτι σας, αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα που μπορείτε εύκολα να κάνετε DIY. Η επαγγελματική βοήθεια είναι η καλύτερη και έτσι προσφέρουμε τρία διαφορετικά επίπεδα ελέγχου παρασίτων τερμιτών στο Port St. Lucie:

 • Προϋπόθεση: η πιο οικονομική μας επιλογή
 • Termidor: μεγαλύτερη, πιο εκτεταμένη προστασία
 • Altrist: η πιο πράσινη θεραπεία τερμιτών μας

Θα χαρούμε να συζητήσουμε ποια επιλογή θα ήταν η καλύτερη για το σπίτι σας. Ανεξάρτητα από τη διαδρομή που θα επιλέξετε από τον έλεγχο παρασίτων Turner, ακολουθούμε μια προληπτική προσέγγιση με τις θεραπείες ελέγχου τερμιτών στο Port St. Lucie. Αντί για σύστημα δολώματος, χρησιμοποιούμε μια επεξεργασία εδάφους που μπορεί να εξοντώσει αυτά τα καταστροφικά κατοικίδια πριν μπουν στο σπίτι σας, μια μέθοδος που λειτουργεί δέκα φορές γρηγορότερα από εκείνη που χρησιμοποιεί δόλωμα.

Παράσιτα γκαζόν

Το να ζεις στο Port St. Lucie σημαίνει ότι μπορείς να απολαύσεις χρόνο σε εξωτερικούς χώρους με ένα καταπράσινο όμορφο γκαζόν. Για να βοηθήσουμε, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπαίθριων υπηρεσιών και υπηρεσιών γκαζόν που αποτελούνται από ολοκληρωμένες διμηνιαίες επισκέψεις όπου λιπαίνουμε το γρασίδι σας, βελτιστοποιούμε τον χλοοτάπητα και διαχειριζόμαστε ζιζάνια και μύκητες.

Οι υπαίθριες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης διαχείριση παρασίτων για πλάσματα όπως μυρμήγκια πυρκαγιάς, αρμαδίλους και τυφλοπόντικες.

Μυρμήγκια της Φωτιάς

Εισαγόμενα μυρμήγκια πυρκαγιάς, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) σημειώνει, «δάγκωσε και τσιμπούσε». Έφτασαν στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1930 και ευδοκιμούν στο «νότιο τοπίο» των Ηνωμένων Πολιτειών λόγω της έλλειψης φυσικών εχθρών στη χώρα μας.

Αυτά τα παράσιτα μπορούν να σφίξουν τα σαγόνια τους στους ανθρώπους και να τους κάνουν ένεση με δηλητήριο. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για άτομα που έχουν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις – και μια αποικία στη Φλόριντα μπορεί να έχει μισό εκατομμύριο μέλη, καθένα ικανό να τσιμπήσει κάποιον πολλές φορές. Για να προστατέψετε την οικογένειά σας, ζητήστε την εξαιρετικά αποτελεσματική ετήσια θεραπεία μας. Εάν το συνδυάσετε με υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν, θα επωφεληθείτε από επιπλέον εξοικονόμηση πόρων.

Αρμαδίλοι

Αυτά τα πλάσματα σκάβουν χώμα και μπορούν να φέρουν τη νόσο του Χάνσεν, πιο γνωστή ως λέπρα, ακόμη και ικανά να τη μεταδώσουν στους ανθρώπους. Ετσι το CDC συνιστά να μείνετε μακριά από αρμαδίλους όποτε είναι δυνατόν. Εάν έχετε έρθει σε επαφή με έναν, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να μιλήσετε με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. Για να τους κάνετε να εγκαταλείψουν την ιδιοκτησία σας και να μείνουν μακριά, ζητήστε τις υπηρεσίες ελέγχου Armadillo, συνδυάζοντάς τους με υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν για εξοικονόμηση χρημάτων.

Τυφλοπόντικες

Αυτά τα παράσιτα μπορούν να κάνουν σοβαρή ζημιά στο γρασίδι σας, σκάβοντας βαθιά για να αναζητήσετε τροφή. Αν δείτε ένα λόφο χώματος σε σχήμα ηφαιστείου, μπορεί να έχετε κρεατοελιές που κυνηγούν γαιοσκώληκες και έντομα. Οι τυφλοπόντικες σκάβουν επίσης σήραγγες πιο κοντά στην επιφάνεια, γεγονός που δημιουργεί κορυφογραμμές. Επικοινωνήστε μαζί μας και μπορούμε να εφαρμόσουμε δόλωμα στα ίχνη τους για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Πακέτο με υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν για περισσότερη εξοικονόμηση.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων στο Port St. Lucie

Το SMART TurnerGuard Termite and Pest Control είναι ένα πρόγραμμα all-in-one για την προστασία του σπιτιού σας, το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο σχέδιο που προσφέρεται από εταιρείες ελέγχου παρασίτων στο Port St. Lucie, FL. Μπορείτε να βασιστείτε στην απόλυτη προστασία, εγγυημένη ικανοποίηση, χωρίς εξαιρούμενα παράσιτα. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να πληρώσετε για άλλη θεραπεία τερμιτών, ενώ παράλληλα λαμβάνετε προστασία από μυρμήγκια, κοριούς, κατσαρίδες, φίδια και πολλά άλλα.

Επιπλέον, δεν θα πληρώσετε ποτέ περισσότερο από ό,τι είναι απαραίτητο με την προσιτή μηνιαία αμοιβή σας με βάση το μέγεθος του σπιτιού σας στο Port St. Lucie. Με αυτό το ολοκληρωμένο σχέδιο ελέγχου οικιακών παρασίτων, δεν υπάρχουν κρυφές δαπάνες ή εξαιρέσεις με ψιλά γράμματα και παρέχει την απόλυτη ηρεμία.

Υπηρεσίες ομίχλης απολύμανσης TurnerClean

Χρησιμοποιούμε το Nisus DSV σε αυτήν την υπηρεσία ομίχλης, ένα απολυμαντικό ευρέος φάσματος που η EPA έχει καθορίσει ότι είναι αποτελεσματικό κατά του SARS-CoV-2, του ιού που προκαλεί τον COVID-19.

Με τις υπηρεσίες ομίχλης απολύμανσης TurnerClean, θα παρέχουμε ισχυρή προστασία από ιούς, περιποιώντας μπάνια, οικιακά γραφεία, κουζίνες, χώρους καθιστικού και μέρη όπου αγγίζονται συχνά επιφάνειες. Μετά τη θεραπεία, θα χρειαστεί απλώς να μείνετε έξω από το σπίτι σας στο Port St. Lucie για δύο ώρες για πλήρες στέγνωμα και μέγιστο αντίκτυπο.

Αυτή είναι μόνο μία από τις υπηρεσίες που παρέχουμε που μας επιτρέπουν να ξεχωρίζουμε μεταξύ των εταιρειών ελέγχου παρασίτων στο Port St. Lucie, FL. Στη συνέχεια, θα περιγράψουμε μια άλλη από τις δικές μας υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων σε κατοικίες.

Υπηρεσία Υποκαπνισμού Ολόκληρων Κατασκευών

Με τον υποκαπνισμό ολόκληρου του σπιτιού μας, παρέχουμε έλεγχο παρασίτων στο Port St. Lucie για τις πιο σοβαρές προσβολές από παράσιτα όπως σκαθάρια, κοριούς ή τερμίτες ξηρού ξύλου. Καμία εκτίμηση υποχρεώσεων και οι αρχικοί έλεγχοι δεν είναι δωρεάν και, εάν αποφασίσετε να συνεχίσετε με αυτήν την υπηρεσία, οι ειδικοί μας θα σας καθοδηγήσουν από την αρχή μέχρι το τέλος.

Επιλέξτε Turner Pest Control στο Port St. Lucie Today

Για να ξεκινήσετε με τον έλεγχο παρασίτων στο Port St. Lucie, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά ή καλέστε στο (772) 223-9891. Θα στείλουμε τους καλύτερους επαγγελματίες τεχνικούς τρένων για να χρησιμοποιήσουν τα πιο πρόσφατα, ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που είναι διαθέσιμα σήμερα.

Schreibe einen Kommentar