5 πλεονεκτήματα του CAD Garden Design

2
5 πλεονεκτήματα του CAD Garden Design

CAD Garden Design με χρήση τρισδιάστατων εργαλείων σχεδίασης

Το CAD Garden Design for Melbourne Gardens μας προσφέρει μερικές μοναδικές προκλήσεις. Η λήψη των ιδεών σχεδιασμού τοπίου σε χαρτί ή στον υπολογιστή είναι μια μεγάλη βοήθεια με το συνολικό σχέδιο σχεδιασμού τοπίου. Ένα εργαλείο σχεδιασμού τοπίου που χρησιμοποιούμε στο Red’s Landscape Gardening είναι το Sketchup. Εάν σχεδιάζετε μια μεγαλύτερη κηπουρική σε μια επικλινή τοποθεσία, το Sketchup έχει μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού τοπίου CAD είναι η δυνατότητα εισαγωγής της τοπογραφίας του ιστότοπου στο σχέδιό σας. Αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολο τον σχεδιασμό σε υποδομές πολιτικού σχεδιασμού, όπως γαλλικές αποχετεύσεις και άρδευση. Εάν έχετε σχέδιο τοποθεσίας, μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε στις υπάρχουσες υπηρεσίες όπως φυσικό αέριο, ηλεκτρική ενέργεια, καλωδίωση οπτικών ινών και αποχέτευση. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε ένα ακριβό λάθος αργότερα.

Σχεδιασμός Κήπου CAD.  Υπηρεσίες Εξωραϊσμού Μελβούρνη.  Χρησιμοποιώντας το Sketchup για να μετατρέψετε τις ιδέες εξωραϊσμού σε σχέδιο
Υπηρεσίες Εξωραϊσμού Μελβούρνη. Χρησιμοποιώντας το Sketchup για να μετατρέψετε τις ιδέες εξωραϊσμού σε σχέδιο
.

CAD Garden Design Χρησιμοποιώντας δισδιάστατα σχέδια ή φωτογραφίες τοποθεσιών

Ένα άλλο πραγματικά χρήσιμο χαρακτηριστικό σχεδιασμού τοπίου είναι η δυνατότητα εισαγωγής σχεδίων ή φωτογραφιών 2D. Με λίγη προσπάθεια για να κάνετε τη σωστή κλίμακα, ο σχεδιασμός του κήπου σας μπορεί γρήγορα να σχεδιαστεί πάνω από το δισδιάστατο σχέδιο τοποθεσίας σας.

Υπηρεσίες τοπίου Μελβούρνη.  Σχεδιασμός Κήπου CAD - Σχεδιάζοντας το τοπίο πάνω από το 2D σχέδιο τοποθεσίας
Υπηρεσίες τοπίου Μελβούρνη. Σχεδιασμός Κήπου CAD – Σχεδιάζοντας το τοπίο πάνω από το σχέδιο τοποθεσίας 2D

Βιβλιοθήκη Φυτών και Χαρακτηριστικά Σχεδιασμού Τοπίου

Με το Sketchup Pro, υπάρχει μια τεράστια βιβλιοθήκη τρισδιάστατων μοντέλων σχεδιασμού κήπου που μπορείτε να εισαγάγετε στο σχέδιό σας. Αυτό περιλαμβάνει πολλά από τα συνήθως καλλιεργούμενα φυτά εξωραϊσμού της Μελβούρνης, όπως το Canary Island Palm, το Banksias, το Magnolias και το Eucalyptus.

Υπηρεσίες Εξωραϊσμού Μελβούρνη. Χρήση της βιβλιοθήκης των φυτών. Διατίθενται διάφοροι φοίνικες, μπανανιές και άλλα δέντρα και θάμνοι.

CAD Σχεδιασμός κήπου με χαρακτηριστικά νερού, πισίνες, έπιπλα κήπου, τοίχους και φράχτες.

Εκτός από τη βιβλιοθήκη φυτών κήπου, το Sketch up Pro σάς επιτρέπει να κατεβάζετε μοντέλα υδάτινων στοιχείων όπως λίμνες κήπου, πισίνες, έπιπλα κήπου, καθώς και τοίχους αντιστήριξης και φράχτες. Διατίθενται επίσης κτίρια κήπου, όπως πέργκολες, υπαίθριες ψησταριές και βυθισμένοι κήποι. Αυτά μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στην οπτικοποίηση των σχεδίων σχεδιασμού του τοπίου σας.

CAD Σχεδιασμός και κατασκευή κήπου

Η δυνατότητα ακριβούς απεικόνισης ενός σχεδίου κήπου στον υπολογιστή είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα όταν πρόκειται για τη φάση κατασκευής του έργου. Με τις υπηρεσίες που έχουν ήδη σχεδιαστεί, η κατασκευή μπορεί να προχωρήσει γνωρίζοντας ότι ολόκληρος ο κήπος έχει σχεδιαστεί και σχεδιαστεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια στον υπολογιστή προτού γυρίσει ένα χλοοτάπητα.

Συντήρηση κήπου και σχεδιασμός κήπου χαμηλής συντήρησης.

Με ένα τρισδιάστατο σχέδιο κήπου, τα φυτά μπορούν τώρα να τακτοποιηθούν έτσι ώστε τα φυτά που αγαπούν την υγρασία να είναι μαζί σε ομάδες. Αυτό θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση νερού και στη μείωση της συντήρησης του κήπου. Το ίδιο ισχύει για την επιλογή φυτών που ταιριάζουν σε συνθήκες όπως σκιά, ημισκιά και μικροκλίματα. Ο κήπος μπορεί επίσης να σχεδιαστεί για να προβλέπει το ύψος στο οποίο θα αναπτυχθούν τα φυτά, ώστε να αποφευχθούν τυχόν πονοκέφαλοι συντήρησης αργότερα.

Τρισδιάστατη απεικόνιση των χαρακτηριστικών του πράσινου σχεδιασμού.

Σχεδιασμός τοπίου. Αυτή η τρισδιάστατη απεικόνιση ενός κήπου δείχνει την επίδραση των συστάδων λουλουδιών με έντονα χρώματα όπως τουλίπες που έρχονται σε αντίθεση με το γκρίζο πράσινο φύλλωμα. Αυτή η αποδοθείσα εικόνα είναι τόσο ρεαλιστική, που είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς από μια πραγματική φωτογραφία.

Σχετικές ιδέες εξωραϊσμού από την Red’s Landscaping and Civil

Σκίτσο για σχεδιασμό τοπίου

13 καλύτερες ιδέες σχεδίασης εξωραϊσμού πισίνας

Κατασκευή Νέας Κατοικίας Εξωραϊσμός

Ιδέες για εξωραϊσμό κήπου σπιτιού

Σχεδιασμός μονοπατιών για κήπους εξοχικών σπιτιών

9 υπέροχοι λόγοι για πακέτα πισίνας και εξωραϊσμού

Για όλες τις ανάγκες συντήρησης του κήπου σας ή για βοήθεια με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ή τις ιδέες σας για εξωραϊσμό, επικοινωνήστε με έναν από τους έμπειρους Landscape Gardeners μας.

Μπορούμε να βοηθήσουμε με τη σχεδίαση μικρών κήπων μέχρι το σχεδιασμό εμπορικού τοπίου. Οι ειδικότητες μας περιλαμβάνουν ταχέως αναπτυσσόμενα φυτά διαλογής, την υγεία των φυτών καθώς και την κηπουρική, τον φωτισμό κήπων και τις ιδέες εξωραϊσμού εξωτερικών πισινών.

Του Callum O’Brien – The Melbourne Landscaper Blog

© Copyright Red’s Landscaping and Design – Commercial Landscaping Melbourne

Περισσότερες πληροφορίες για το CAD Garden Design

Σκιαγράφησε την Αρχιτεκτονική Τοπίου

Autodesk Αρχιτεκτονική Τοπίου

Δωρεάν εργαλεία σχεδιασμού κήπου

Καλύτερο εργαλείο σχεδίασης σπιτιών και κήπων

Schreibe einen Kommentar