Tropical Sod Webworms: Τα μικροσκοπικά παράσιτα προκαλούν μεγάλα προβλήματα

0
Tropical Sod Webworms: Τα μικροσκοπικά παράσιτα προκαλούν μεγάλα προβλήματα
/ Blog / Webworms Tropical Sod: Tiny Pests Cause Big Problems

8 Ιουλίου 2021 | Χλοοτάπητα + Εξωτερικός χώρος

σκουλήκια ιστού τροπικού χλοοτάπητα

Τα μεγάλα, καφέ μπαλώματα γρασιδιού στο γρασίδι σας μπορεί να οφείλονται σε μια σειρά προβλημάτων, αλλά αν έχετε παρατηρήσει έναν ασυνήθιστο αριθμό σκόρων που αιωρούνται πάνω από το γρασίδι του Αγίου Αυγουστίνου σας, οι ιστοί του τροπικού χλοοτάπητα θα μπορούσαν να είναι οι ένοχοι. Εάν αυτά τα παράσιτα του γκαζόν σας κρατούν μακριά από το τρέξιμο για την αυλή του μήνα στη γειτονιά σας, ορίστε τι πρέπει να γνωρίζετε.

Δεν σταματά η εποχή του ιστού.

Στα νοτιοανατολικά, η κορυφαία δραστηριότητα των σκόρων είναι συνήθως στις αρχές του φθινοπώρου, αλλά με τις αυξημένες βροχοπτώσεις φέτος, αυτά τα παράσιτα καταστρέφουν ήδη τους χλοοτάπητες. Μόλις δείτε τους ενδεικτικούς σκώρους να μαζεύονται, ωστόσο, μεγάλο μέρος της ζημιάς θα έχει ήδη γίνει, επειδή οι σκώροι είναι το τελικό/ενήλικο στάδιο των ιστών του χλοοτάπητα.

Οι ιστοί του τροπικού χλοοτάπητα, που είναι στην πραγματικότητα κάμπιες, ξεκινούν σε ομάδες μικρών λευκών αυγών που τοποθετούνται στα κάτω μέρη των λεπίδων του γρασιδιού. Γίνονται καφέ καθώς ωριμάζουν και στη συνέχεια εκκολάπτονται ως πολύ μικροσκοπικές κάμπιες, μετά περνούν από πολλά στάδια ή στάδια ανάπτυξης. Όταν κάνουν κουτάβια, τα κουκούλια τους φαίνονται στο πάνω μέρος των χλοοτάπητα, όπως ο Άγιος Αυγουστίνος. Οι σκώροι που αναδύονται έχουν μήκος περίπου τρία τέταρτα της ίντσας και ένα θολό καφέ.

Σημάδια προβλημάτων με τον ιστό του τροπικού χλοοτάπητα.

Η ζημιά στο γκαζόν σας δεν γίνεται από τους σκόρους αλλά από τις κάμπιες, που τρέφονται από τις λεπίδες του χόρτου. Τα σκουλήκια χλοοτάπητα τρέφονται τη νύχτα, επομένως ενδέχεται να μην βλέπετε τα ενεργά σκουλήκια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν κοιτάξετε όμως προσεκτικά, μπορείτε να δείτε ότι οι άκρες των λεπίδων θα έχουν μασηθεί. Σύμφωνα με την Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, η διατροφική δραστηριότητα των μικρότερων προνυμφών είναι ελάχιστα αισθητή. Καθώς μεγαλώνουν, μασούν πιο μακριά τις λεπίδες του χόρτου.

Καθώς εξαπλώνεται η προσβολή από ιστούς χλοοτάπητα, μεγάλες περιοχές του χλοοτάπητα σας θα καταστραφούν εάν αφεθούν χωρίς θεραπεία. Τι πρέπει λοιπόν να κάνει ένας Floridian που αγαπά το γκαζόν; Αρχικά, μπορείτε να ελέγξετε για την παρουσία κάμπιων με χλοοτάπητα με τη μέθοδο έκπλυσης με σαπούνι: Φτιάξτε ένα μείγμα από μια κουταλιά της σούπας υγρό απορρυπαντικό πιάτων με άρωμα λεμονιού με ένα γαλόνι νερό και εφαρμόστε το στην πληγείσα περιοχή. Οι κάμπιες ερεθίζονται από αυτό το μείγμα και θα ξεπλυθούν στην επιφάνεια του εδάφους.

Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε εύκολα τους σκώρους απλά περπατώντας στο γρασίδι σας, ειδικά σε σκιερές περιοχές, κάτι που θα τους κάνει να πετάξουν.

Διατηρήστε το γρασίδι σας υγιές και πράσινο με το Turner Pest Control.

Οι επιλογές θεραπείας περιλαμβάνουν μεθόδους DIY εφαρμογής φυτοφαρμάκων, αλλά είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε το σωστό προϊόν και μπορεί να χρειαστούν πολλαπλές εφαρμογές για να επιτεθούν οι ιστοί στα διάφορα στάδια του κύκλου ζωής τους. Πρέπει επίσης να προσέχετε να μην εξαλείψετε πάρα πολλά από τα ευεργετικά σφάλματα που είναι φυσικοί εχθροί των ιστών ιστού τροπικού χλοοτάπητα.

Η καλύτερη προσέγγιση, ωστόσο, είναι προληπτική: Εάν τοποθετείτε νέο χλοοτάπητα, εξετάστε ποιες ποικιλίες του γρασιδιού St. Augustine είναι πιο ανθεκτικές σε αυτά τα παράσιτα. Εάν το γρασίδι σας είναι εγκατεστημένο, διατηρήστε τον υγιή χλοοτάπητα χρησιμοποιώντας κατάλληλες πρακτικές κοπής, λίπανσης και άρδευσης. Εάν οι ιστοί ιστού τροπικού χλοοτάπητα εξακολουθούν να εμφανίζονται στην αυλή σας, οι τεχνικοί γκαζόν και εξωτερικού χώρου του Turner Pest Control μπορούν να σας βοηθήσουν. Προσφέρουμε προσιτές υπηρεσίες που μπορούν να ελέγξουν ένα ευρύ φάσμα παρασίτων του γκαζόν, καθώς και θεραπείες λιπασμάτων που βοηθούν να διατηρείτε το γρασίδι σας σε εξαιρετική φόρμα όλο το χρόνο.

Λάβετε μια δωρεάν εκτίμηση για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες γκαζόν και εξωτερικού χώρου—κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε τη φόρμα ή καλέστε μας σήμερα στο 800-225-5305!

Schreibe einen Kommentar